Click...

Tuesday, April 02, 2013

Movies marathon comeback!

Apa movies yang saya & husband dah tengok dalam masa terdekat ni

 On 22nd of March at Curve we watched

THE CALL
-Hally Berry berlakon ni.Cerita yang mencemaskan jugaklah.I think ni base on true story.Takut3

LAWAK KE DER 2
-Kelakar lah
-The best part time masuk panggung tu kitorang jer yang tengok pada mulanya
-Dah start sikit barulah ada dalam 20 people mcm tu



On 23rd of March, we watched

OLYMPUS HAS FALLEN
-Cerita ni pasal territory la.Komunis datang serang White House.
Takut jugak lah cerita ni.Kesian jugak.Ramai gila mati macam tu jer.


On 30th of March,Saturday at Curve we watched

GI JOE
-Cerita ni best.Ada humor gelak2.Lagi2 part Channing Tattum cute & Bruce willis pun.
However watak depa ni kejap jer.Ceit!
Part Ninja memang terbaik!
Ketua Orang Jahat cepat mati tau.Then macam entah pape.Suruh orang besar Negara main tekan2 sebarkan Nuklear.Serius tengoklah nanti.


Watched SIDE EFFECTS at KLCC
-Jumpa Channing Tattum lagi.Handsome gak kan.However as usual mati jugak dia ni.Aduyai!
Cerita ni very the mystery.How they find solution.Tengoklah if suka cerita ala2 CSI gituw.
Takdelah sgt CSI campuran sikit lah dgn kes psycho ye.


THE CROODS at KLCC
-Must watch! funny sangat cerita ni..mmg release tension..
Kebetulan time tengok cerita ni orang belakang gelak pun kelakar hokay..Ikhlas sangat!
Terasa nak tengok lagi.Boleh tak?
Theme song kan Yuna yang nyanyi.Nice!


On 31th of March at One Utama we watched

THE LAST EXORCISM
- This cerita Devil won hokay.Enuff said.



Thank you my husband bawa tengok wayang..
Love u to the max..

2 comments:

Zura Zue said...

dlm sume cite tue akak tertarik nk tgk the last exorcism...2nd GI joe...sbb dh tgk yg first punye...

Ecah Ecot said...

woah banyak..ecah baru tgok lawak ke der dua..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails