Click...

Friday, April 26, 2013

2nd honeymoon in Perlis


After balik dari Bali..Next weekendnya kami ke Perlis..
Brother in law Hafiz bagi pinjam kereta baru..
So me and husband bergilir2 drive..

We stayed at Putra Brasmana hotel, Kuala Perlis
Sampai je sana pergi ambil Azrul & his girlfriend kat UiTM Perlis tunjukkan jalan and jalan sekali
We went to Alor Star Mall tengok wayang
Then, kitorang ke Padang Besar..SHOPPING!!!!!
Best gak!

That night layan Seafood...Memang hebatlah order nya..
Next day balik terus ke KL
dalam 5 ke 6 jam mcm tu journey KL to Perlis

Next Honeymoon ke mana kita ye
No more cuti..Weekends je lah cutinya pun


12 comments:

Ms Haslina said...

syiok nya. semoga berbahagia selalu dear.

Zura Zue said...

best dpt honeymoon..

Tihara said...

bestnya jalan2 cari makan :)

QasehnyaRania said...

bestkan jalan2..
salam kenal dari blog amy mazlan :)

dhiera said...

best ye weekend escape macam ni. dulu pernah buat tapi ke terengganu la. sakit-sakit badan 2 malam tdo dalam bas. perghh.. tapi memang best!

oya said...

ms haslina: thank you babe..

oya said...

zura zue: nak selalu!

oya said...

tihara: tu la tu bertambah sihat la jadinya

oya said...

qasehnya rania: salam kenal..*peace*

oya said...

dhiera: mmg letih..the next day cuti MC tuuu..sakit perut la tp..haha

A D I A said...

la dah kawin rupanya siap dah berhoneymoon. congrats ye :) berseri2 muka :)

elly nadyra said...

Nanti dh tua pun hornymoon selalu tau

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails