Click...

Monday, October 29, 2012

VERY Important benda nak kena buat

Mengisi borang kebenaran nak kahwin..

Alhamdulillah HIV test dah buat..

Ni nak fotostat mcm2 mende yg diminta tu..

Calon2 wali & saksi..
Special sikit, wali pun ada calon..Uncle ramai lah katakan..

Ustaz mak nak tolong hantarkan borang..

Tapi ni jurunikah selaku tok kadi belum jumpa lagi..
Erm kita kena bawa wali & 2 saksi tu kan jumpa tok kadi utk sesi autograph/signature gitu..

Pening lalats! part yang ni..

6 comments:

khadijah said...

oya jumpe tokkadi dulu ye baru antar borang? kat johor kene antar semue borang dulu nanti baru jumpe tok kadi :)

ciksusu said...

gutlak dear ;)

Ecah Ecot said...

seronot2..kadang kelam kabut tp bile dh setel mende ni semua, mula la mengimbau kenangan nak kawen..hehe

oya said...

khadijah: aah nak kene amik no tepon tok kadi..johor lain ek..

oya said...

ciksusu: tq dear

oya said...

ecah ecot: tu la rasa mcm risau resah gelisah pun ado selagi blum settle..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails