Click...

Sunday, October 21, 2012

Dream Veil Contest V2.0 by Adria Cottage

Adria cottage buat contest uols...

Let's join..Mana lah tau ada rezeki..

My dream veil ala2 macam ni la




"CLASSIC & WONDERFUL  "

Nak tag 2 bakal pengantin


For those yang sama2 nak join contest ni...
Let me share kat uols apa syarat2nya..

Syarat-syarat penyertaan; 
  1. Hanya untuk bride Disember 2012 – Disember 2013 sahaja
  2. Sila like FB fan page http://www.facebook.com/AdriaCottage dan share dgn 2 org bakal pengantin
  3. Sila follow blog kami http://adriacottage.blogspot.com dan tag 2 org bakal pengantin
  4. Post 1 picture veil idaman anda and describe it in 2 words. (No need essay)
  5. Dan akhir sekali tinggalkan link blog anda pada komen di bawah. 



Yang takde blog boleh email  atfainie_riz@yahoo.com
Tarikh tutup contest ialah 26 Oct 2012

Hadiah-hadiahnya;

  1. Tempat pertama  – 1 exclusive veil  as per your request.
  2. Tempat kedua – 1 hadiah misteri dari kami (Wedding stuff jgk)





2 comments:

~AmyLiana86~ said...

wah da lepas la..nyway gud luck yer.. =)

Fainie said...

Thx dear.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails