Click...

Thursday, May 24, 2012

My E-Day : Hantaran

Theme color Peach & White..
Ada gold sikit & champagne color..
Almaklum tahun ni suka betul peach color..
Segala deco bunga2,kain organza,kain net,ribbon saya beli & mak teman..
Hantaran deco hasil tangan dari ramai orang juga la..dalam 3-5 org..
We used queen anne as dulang hantaran..Boleh la kan..

Hantaran 5 balas 7
Pihak saya ni 7 hantaran iaitu:

1. Sireh Junjung ( sponsored by Makdek)
2. Cake ( ordered kat Shirley...sponsored by KakLong)
3. Chocolates
4. Sunglasses
5. Watch
6. Perfume set
7. Telur pindang (sponsored by Makdek..Deco khas oleh Fara kawan Sara)

Thanks pada yang sponsor tu..Sangat appreciate..
Tepak sireh from Toklong..Nenek masih simpan ada 3 lagi tu..
Then pinang,gambus bagai tu MakDek belikan..Nice!

Resultnya rupa macam ni..Cantik kah..
I like !!


 Tepak sireh kreatif part deco..
Ramai tanya macam mana buat bunga2 tu..
Ada yang pinjam utk the next day nak pakai..


Sempat bergambar selepas doa selamat sebelum majlis tunang tu..
Tak pasang veil lagi..

Gambar tak berapa nak ada sangat..waiting photographer bagi semua gambar..
Boleh tengok macam mana gaya buat hantaran ke kan..idea2..

10 comments:

Lya Colours said...

hantaran simple and cantik sgt !

oya said...

alhamdulillah itu yg kita nak..eceh!

Zura said...

oya bg akak idea tuk hantaran kawin nti...hehehe..curi idea oya sat...

oya said...

zura: curi jer..sharing is caring x gitu..

|| NaFiRaa || said...

cantek~ tahniah!!

oya said...

nafira:thanks..bole la kan.. ;)

Farihan said...

tahniah beb, so lovely and simple pelamin. x sabar plaks rasanya

oya said...

thanks maro..simple asal ada namanya..eceh x sabar ye..aku pun kekadang tp byk mende nk buat..cemas2

zety said...

soalan cepu emas berapa lama tunang?

simple dan cantik hantarannya!

oya said...

zety : hamboi..biarlah rahsia..thanks mmg tu yg nk simple xyah sarat-marat..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails