Click...

Tuesday, November 15, 2011

Jalan2 TAR with Family + Chatting at Curve with Friends = Love + Friendship

Title macam formula tapi belasahan jer tu.

Saturday  13Nov

Not searching internet but searching for kain.
Plan nak ke Jalan TAR awal.But hari sabtu kan hujan.
50-50 nak pegi ke tak pegi ke tak.

Last2 we decided to go there.Lepas Zuhur.
Pikir lagi.nak naik lrt ke park jalan TAR terus.
Decision->Kita park sana terus.Parking entry sebelah Odeon RM8 per entry..
Syukur jalan tak jam.Pegi & balik dengan gembiranya..

1st stop pergi Sukhdev clinic.Adik nak beli ubat.
Pastu jalan-jalan tengok2 sane sini.
Banyak kain,tudung,shawl2.So beli-belah sikit2.

My mom got her kain.Raw silk pilihan di hati.
Stress sikit sebab penjual yang layan kitorang tu macam banyak taktau & malas ke.
Walaupun dah beli kain,orang cakap tengok lagi lain2.
Ini tak,she paling cepat nak turun lift ke cashier.Nat*ng!
Tapi my mom jalan jer tengok2 lagi.She tunggu kat lift.Then datang kejap2.


Sunday 12Nov

Me pergi Shah Alam & my friend Zana temankan .
Nak amik gambar from my friend,Maro.Gamba konvo mata almost nak tutup.
Gambar konvo tak best la.Mostly of my friends kene begitu.
Cameraman banyak pun hampeh ek.Amatur ke.Buat penat bayar je tapi takleh nak guna.Cane tu.

Adala tu problem di sebalik tabir.Bayar ciput ke kan.Mana nak tau.
Ke memang saya sndiri salah ke mana lah bole uruskan mata ni terbeliak jer kan.Iskh!
Selamat lah dah amik gambar kat Studio with friends.
Gambar kat rumah dengan familia.
Cuma gambar dengan chancellor je tak jadi.Walaupun jodoh kuat tapi 2nd time x menjadi la gambarnya.
Takpe lah xde rezeki la tuh.ke hint suruh sambung phd.Oh scary!

Balik dari Shah Alam kita singgah The Curve.
Lunch at T.G.I Fridays & then hi-tea at PapaRich.
Lunch with Zana jer.Hi-Tea dengan Mizi & wifey & baby faris,Suhaimi,Apai & gf.
Kemain lagi borak pasal politik,sejarah,pengetahuan am.
Ini menunjukkan kita semakin dewasa ke berusia.Borak2 pun pasal ilmiah,isu semasa.
Tak sangka sebab ni kawan2 asrama dulu yang otai,panjat pagar & macam2 la kenakalan dibuat.

Diorang ni memang cool sangat.Geng2 konvoi raya datang rumah saya.
Dulu2 tu diorang rajin ajak ke karaoke.Quite few times.
Bukannya selalu lepak with them.Paling senang nak jumpa pun kat wedding sesiapa.
Lately dah kurang ada wedding ke ramai dah kahwin.

Mizi kata jom lah jumpa.So,me ok kan aja la.Rindu korang.tetiba.
Dari bual kat bbm group.Terus jadi Live Chat.
Love our friendship.


Ok sape2 yang rindu kat saya(perasan),jom lah jumpa & lepak k.walau bagaimanapun depends on free time.
I miss all my friends.

4 comments:

NOOR FATIN said...

wah bestnya jalan2. hehe

masa konvo aritu saya xtempah pn mana2 photographer. hehe :)

nabilah_2908 said...

kawan2 ni bila dah berpisah..bawa haluan sendiri..mmg susah nak kumpul semula..

oya said...

fatin : dulu degree pun sy x tempah..

oya said...

nabilah : ye la kan..nanti turn kite laks gitu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails