Click...

Tuesday, November 08, 2011

Gemuk ke Kurus

Last week, diet & exercise..
4 days x makan nasi & exercie I lost 2 kilos..Berat air kot senang je turun..
Then bila raya makan macam biasa..Hope tak naik..Tak cek lagi ni..

Have to start back..Chaiyok Oya!!!kata2 semangat la konon2..
My friend sampai tanya 'You nak kawen ek'...hahahaha..Nan ado...
If terkurus rasa nak kawen secepat mungkin sblm gemuk dtg kembali..

Ada ke orang tak suka Kurus..If tak suka Gemuk tu ada la..
Comparekan kurus kering dengan Gemuk Gedempol..Mana lagi kuat terasanya..
Sometimes tu ada yang kurus ni kata dia Gemuk..Pada hal tengok kurus jer..
Maybe lah dah berat sikit dari dulu kilonya..Tapi fizikalnya tak berapa nak nampak la kegemukan tang mana..
Sama la cerita dengan yang Gemuk cakap dah kurus sikit..Tapi fizikalnya maintain sama..Nak sedapkan hati la konon..

Hakikatnya saya ni baka Rangka Besar..nak sedapkan hati International..
Nak bagi kurus kena usaha yang kental..*susah tu*

Pada baka kurus,Asia type la..Makan berdozen2 lemak, pun kurus..
Nak bagi gemuk pun susah kan..Kalau bole transfer nak je transfer lemak ni ha..

Pada yang kurus tu jaga kesihatan ye sebab xtau lemak anda pegi mana..haha..
Pada yang gemuk ada orang kata lah bukan saya kata..SEDAP PELUK...tak gitu mak jemah..

Anyway Both memang kena jaga kesihatan k..TAKE CARE UOLS..

6 comments:

cindir-rela said...

baru baca tajuk, belum baca isi saya dah jawab

"gemok!" hahah...

:) i lost my 8 kg's behind..weeee..:)

oya said...

hehehe..comel !!

~AmyLiana86~ said...

amy pun nk start diet..huhu

maCy said...

macy underweight. ta layak diet. wuuu

oya said...

amy : jommmm!!!

oya said...

macy : meh sy transfer kt kamu ek

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails