Click...

Wednesday, September 21, 2011

Thinking of Nak Style Baju Camne


Dreaming first....
The body shape idak ler seperti di atas.
Tengah usaha kot ni.Ceit konon.Macam nan ado jer.

I think I got an idea nak buat baju macam mana.Kononnnnn!!
Siapa la yang nak kahwin entah ni.Actually it's my sister's wedding.Sesaje pikirkan idea.
Sendiri pulak excited nak design baju.Ni kes tertengok ada macam2 pesen baju.
To be frank,taktau sempat ke tak.Payah2 mmg beli siap.
Simple pun ok jer kan.


Please Share link trusted online shopping.
Kemaruk nak window sopping plak ni.

8 comments:

haslina said...

akak suka baju kurung pahang. klasik gitu.
;))

Farihan said...

TUNANG KER BEB

oya said...

haslina : suka gak yg classic..

oya said...

maro : idak ler..wedding kak aku..tp aku mcm over pulak..sesaje je pikirkan idea..

Lya Colours said...

abaya nice

oya said...

me oso like abaya

Farihan said...

aku suka 1 dan 4 sangat menarik yawww

oya said...

maro : tu la kan...sigh!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails