Click...

Friday, June 25, 2010

update latest movies......

update latest movies please......

cite ape yg best skang ni ek kat cinema..
bsok ngat nk wat marathon 4 X 10...
4 movies price 10hinggit..ekekekeke..

A-team --> dah tengok...
Toy Strory 3D -->dah tengok...
Karate Kid --> nak tengok...
apo laie ek...cite yang lain ado x yg best nk tgk????

light,camera and action....!!!!!!!!!!



hujung minggu nih nak buat pe ??????

14 comments:

AiDa AzRyN said...

karate kids tu,abg ngah aida kata xberapa best sgt la.. dkt nk ending story bru best.. yg A-Team plak,kwn aida kata cerita ada kesinambungan~ Toy Story lak,kwn aida kata citer tu best sgt2.. hehe~ ;P

mahira oya said...

karate kids x best sgt ek..oya dgr cam best..
yg lain tu dah nengok..hehe..

tim said...

back up plan..??

nabilah_2908 said...

twilight-eclipse... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
MEMOTONG KUKU MENGIKUT SUNNAH

mahira oya said...

tim n nabilah : tu kuar bile ek..kite nk tgk bsok..hehe

ManjaIxora said...

huiyoo.. bahagianyer hidup dpt tgk movie bebanyak.. hohoho..

mahira oya said...

hehehe..tu la kan..mmg kaki wayang..

Lya Colours said...

hujung minggu tido !!!
huhu

qellissa said...

Ujung mggu ni nak tgk wayang jugak ! Nak tgk toy story, best x oya?

mahira oya said...

lya : best gak tdo tu..relax je..
qellissa : same la kite..best!!!

syue said...

tengok KECOH BETUL laa =) memang kecoh laa cite tu, haha. sukaa :DD

ciEk NiENa said...

oya da tengok ekk toy story 3 tu.. besh tak?? huhu.. saya baru jer nak tengok esok lusa.. huhu..

mahira oya said...

Dah tgk..best..kelakar..

syahira ariff said...

amboii
banyaknyer tgk movie
haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails