Click...

Wednesday, June 02, 2010

kereta idaman kalbu......

kereta ape yg best!!!
laju ke..canggih ke..lawa dipandang ke..

mcm saya suke kete buka kt atas..
tp kalau kt malaysia ni..panas hujan..mcm x sesuai sgt la..





unik pon best gaks...nk buka mcm hape jer..



ferarri!!!x heran..hahaha..



sebeban leh beli nih...hehehe...



kalau besarkan yg kecik nih dh bole drive ferrari..

28 comments:

Nur Su'aidah said...

wahhhhhh! kereta nak macam batman jek :) hehe

sarah shafie said...

mmpu bli yg mainan tu je kot..hoho..sadis..tggu keje gji byk2 beli sbijik yg mcm batman tu..kehkeh..

mahira oya said...

korang mmg suke ek kete batman..
ape kata jadi batman..x pon..
cari batman bole naik kete die..
hehehe...

gooseberries said...

haha..ferrari kecik2 tu comel2 =)

mahira oya said...

hehehe..mmg comel2 pon..
kalau besarkan die bole naik dah..

Roronoa Zoro said...

wah... aku nak kete no 2 tue.. duit xde, tapi nak ko belikn boleh x? hehe..

mahira oya said...

zoro:terdiam!!hehehe...kalau la aku ni billionaire..duit mcm air..mmg bole bagi 1 free2 jer..doakan aku cpt kaya ye..

nur hafifah said...

lawa giler kete2 tuh... kalo manyak duet, ley ar beli... hehe,,

Nash said...

lawa kete2 ni, nk kluarkan duit pun sayang ni... :D

Job baca: 17 Cara Nak Cari Pasal Dengan Roommate Anda

mahira oya said...

fifah:kalau manyak duit..buka showroom kat rumah..hehe
nash:kalau teringin sesgt n duit berlebih..terus sayang kt kete..

Lya Colours said...

wahhh x mampu la nk beli kan
tgk je la
huhu

mahira oya said...

lya: tu la kan..tgk menatap kete ni je la..

+akufobia+ said...

aa.tak nak habis duit kat kereta.nak beli rumah.besar.

mahira oya said...

hehehe..rumah besar beli dulu..
duit lebey beli kereta..
kalau mampu beli kereta ni confirm tgh kaya..

dunspeak♥ said...

xtw bile br leh bli keta camnieh..hee

AiDa AzRyN said...

suka kereta yang pertama.. ;)

nabilah_2908 said...

hehehe...minta la tolong doraemon..suh dia besarkn kereta2 yg kecil tu...hehehe... :P

mahira oya said...

dunspeak:kalau dh tau roger eh..nk tumpang..
aida: ye ke..nmpk elegant!
nabilah:nk minta tolg nabilah carikan doraemon bleh..

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

ai nak kete waja ai balek

T_T

uwaaaaaaaaaaaaaaaaa

mahira oya said...

la sian die...
polis tolg la yanie..
geram tol kt pencurik nih..

A D I A said...

kereta ni biawak hidup. eh.

mahira oya said...

hehe..biawakman punye nih..

Aidi-Safuan said...

hahaha.. masalahnyer, camne nak besarkan yang kecik tuh? :P

mahira oya said...

mmg bermasalah ni..doraemon pn x jmpe..
nk ngadu kt aduan rakyat ni..hahaha..

Sharinginfoz said...

kalaulah dapat kereta macam ni.... hmmmm

sis shuhada said...

hmm kete buka2 bumbung ni dlm filem boleh la. klu sndiri nk pakai, dlm mimpi kot?

collection ferrari tu mmg the best la klu dapat hehe.

ciEk NiENa said...

perghh, awak kumpul semua ekk keta shell tue.. ala, jeles nyer.. sya xde yang kaler itam tu.. huhuh

mahira oya said...

bukan sy yg kumpul..org lain..
nnt ade lg kot promotion gini..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails