Click...

Friday, February 07, 2014

Celebrate Our 1st Anniversary


Kitorang ni celebrate biasa2 jer..

12 Jan (Saturday)
Tepat pukul 12am I gave him present..



Ok tak? tak pernah lagi bagi engrave pen ni..
Sheaffears the chosen one..
My mom expert pasal pen ni so she yg excited time beli ni..


Bila siang ada kenduri kahwin cousin dia..
Lepas kenduri kitorang tengok wayang dgn his siblings sekali..
Kitorang tgk cerita Hercules..Rate: 3/5
Begitulah anniversary day kitorang..
Eh mcm tak celebrate je kan??

Actually....

The whole week tu kira mcm celebrate la..
Saya cuti the whole week..sbb Selasa(Maulidur Rasul),Rabu(Negeri 9 cuti) & Jumaat(Thaipusam)..Nice kan..

13 Jan (Sunday)
Me & hubby pergi manjakan diri dekat Jojoba Spa..
My husband pernah cakap yang dia paling suka Jojoba Spa ni..
I surprise him with spa ni lah..Memang best hokay..Recommended!
Then jalan2 sikit lah kat Times Square..
Sempat shopping & makan2..
Plan nk ke Bukit Tinggi kecundang sbb cuaca tak mengizinkan



14 Jan (Monday)
Celebrate dekat Renaissance Hotel..
Makan Japanese Food..Sagano Japanese Restaurant..
Saya suka sangat..It was my favourite..
Thanks sayang!!!


15 Jan (Tuesday)
The husband kerja..so nya siang beraktiviti sendiri lah..
Just relax kot..Petang tu amik husband dari tempat kerja..
Mlm tu layan Nasi Lemak Sedap..

16 Jan (Wednesday)
The husband kojo lagi..kita pun jalan2 ngn Mak..
sampai ke Shah Alam beli tudung uols..

17 Jan (Thursday)
Plan nak ke Melaka..tp ada probs sikit..so tak jadi..
Lepak dating kat rumah jer lah..

18 Jan (Friday)
Rumah dia dekat ngn Thaipusam tu..so pagi relax je kt rumah..
Petang2 tu layan movies la..sbb xtau nak layan apa..
Balistik pun jadi lah..janji keluar dating ek..rate cite tu: 2/5

19 Jan (Saturday)
Boss keje..Apa aku buat ek..kelupaan sudah..
yang pasti amik dia kerja & pegi cari Rasta kononnya nak pegi besok harinya..

20 Jan (Sunday)
Boss busy keje..Balik ke tempat asal..

kan simple tuh..if ada rezeki bulan lain pun boleh pegi jalan2..
This year ada chance ke Overseas ni..kempunan hahahaha

12 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum oya, hehe. nice juga lepak berdua buat aktiviti dengan suami sempena anniversary. hihi. sheila doakan korang dapat honeymoon oversea. hehe. semoga murah rezeki kalian ya (",)

Fazleyatul Aini said...

happy anniversary oya and husbnad
semoga bahagia hingga ke Jannah =)

oya said...

sheila: thanks..last year pegi je Bali..

oya said...

Fazleyatul Aini: budk gi jepun ni..terima kasih dear..

Rose Azadir said...

Assalamualaikum…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer…

oya said...

thanks Rose

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

A successful marriage requires falling in love many times, always with the same person......Happy Anniversary dear ....

cik mah said...

Happy anniversary...smoga ikatan terus berkekalan n bahagia selalu..

thezaila said...

Jojoba Spa is my fave tooo!!!!

oya said...

mawar...bestnya bunyi tu...thanks so much

oya said...

cik mah...thanks..amin

oya said...

the zaila: tu la..best kan..bila nk pi lg..hmmmm

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails