Click...

Friday, February 01, 2013

Sentuhan Quiny Touch-MakeUp Artist #MahiraNozeryWedding

Kita panggil die Nik..
She is very friendly & nice person..
Memang best lah dengan dia..
Recommended!!!
Paling saya suka sangat my lipstick..
Sebab saya ni tak berapa suka lipstick..color rasa tak kena dengan kita..But time nikah & reception..Seriously suka sangat2..
Mekap dia pun cantik..Seriously!!!

Kita boleh berunding gak dgn dia..
Macam saya ni muka bulat habis lah,she manage buatkan muka jadi ok..Puas hati sangat2..
My families & friends pun suka mekap kita masa nikah & sanding..
Kita sendiri terpegun tengok muka dah mekap..hahaha..

Ini link dia
http://quinybridal.blogspot.com
http://www.facebook.com/quinytouch










Time nikah..Sweet kan colornya..

6 comments:

Nafira usof said...

cantek~ berseri2~

shark said...

tahniah oya...
kamoo sgt cantikkksss :)

Syieda Shedotcom said...

oya.. cantik sangat..

oya said...

thanks all..perasan sekejap..

Zura Zue said...

org jarang make up...sekali make up mmg lain...

elly nadyra said...

Cantik looks natural!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails