Click...

Monday, November 05, 2012

Girl Accesories & Flower Girl

Status: Rushing sana sini..Busy dgn wedding preparation & family day..

Dalam masa terdekat ni..Plan for Family Day akan berlangsung on 24th nov..InsyaAllah..
Dalam masa yang sama,busy nak prepare for my wedding..eceh!
Apa nak buat..My BIG family memang suka event2 nih..
Kalau boleh every month ada something yang boleh kita semua gathering..
Cool!!!

Kak Ngah susah nak cuti..Bila cuti jer kita kena betul2 buat sesuatu..
Her job is Tolong buatkan bunga pahar utk wedding nnt..
So nya smlm jer yg ada masa nak beli barang2 utk buat bunga pahar tu..
Spending around 130..Campur mampur segala deco2..

Not only beli barang for bunga pahar,tp doorgifts utk khatam,room deco & accesories for the girl cousins & flower girls..
Accesories ni Sara akan tolong buatkan..Idea dah ada cuma kita nak merealisasikan idea itu..



7 comments:

Lya Colours said...

cute

cik mah said...

Menariklah...n sngt cute...

Dhiera nadhirah said...

happy preparing kak!
rindu plak nk buat preparation kahwin-kahwin ni~ best ye

oya said...

lya & cik mah:hopefully menjadilah yg cute2 tu..

oya said...

dhiera: rindu??nnt akan rindu kot kan..ni dh penin..

Zura said...

akak pun tgh pening tuk preparation nk kawin nie oya...

oya said...

zura: akak sama kita..makin dkt makin gelisah..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails