Click...

Tuesday, April 24, 2012

Sekolah bagus2 & Bapa kpd adik2


Recently, ada cousin datang rumah..
He dah lama tak jejak kaki at my house..
Budak lepasan SPM..Today he pergi interview at UTP..Good Luck!!

Dia ni sekolah kat Alam Shah..Borak borak borak..
Then he said Arwah Pak Long sekolah kat MCKK kan??Yesza..
That is my late dad..Mesti Abah dia cerita..
Bila sekolah bagus2 ni kan boleh dijadikan contoh kat budak2..

My mom pun buka cerita pasal my late dad dgn his dad..
My late dad kerap pergi London & yang pasti pergi visit adik dia dulu..Comel sangat!
Abang Sulung yang prihatin & selaku bapa kpd adik2 dia semenjak atuk passed away..Comel lagi!

6 comments:

Kakzakie said...

Abang yg baik jaga adik-adik bila si ayah telah pergi...

oya said...

kakzakie: tu la nya..sweet plak..

|| NaFiRaa || said...

abang memang akan pengganti ayah kan~ lagi pon abang kita jugak wali sekiranya ayah dah tak de..

oya said...

nafira: begitulah..

Zura said...

itu tandanye ade sikap tanggung jawab terhadap adik2...ade yg lepas tangan je..

oya said...

k.zura : ha'ah kan..caring..ada yang tak tunjuk sgt lah..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails