Click...

Friday, January 13, 2012

Massage at Home + Family Gathering at Nelayan titiwangsa

Actually weekend lepas memang tak duduk rumah sangat hokay..

Saturday

Morning, jogging at Metropolitan..
Afternoon,tukang massage datang rumah..bestnye..
Evening, heading to Shah Alam..ambil my cousin nak stay at my homie..
Sambil tu makan2 at Shah Alam la kite..

Sunday

Dating at Midvalley ..Dah plan with oppa nak makan korean food..

Then, tengok wayang The Darkest Hour..Not bad la cite tu..

At Nite, got birthday celebration at Nelayan Titiwangsa..
Wah! starting 2012 agenda makan2 & family gathering dah start yaw!
Celebrate my cousin's birthday & tunangnya..They share the same birthday date..
Untung lah dapat banyak presents tu...
Thanks to my aunty for setting this event..Doctor pun ada time untuk organize event..kelerz!
Thanks sebab belanja kitorang Semua..Alhamdulillah..



Banyak ambil gambar but kat camera orang lain..
In my mobile only got this few pics..




Next family gathering --> NEXT WEEK

4 comments:

Lya Colours said...

comel nya cupcake dia !

cindir-rela said...

oya!
kalau ur mum, ur your sis atau u sendiri ke nak install coway water filter, order la dengan saye ye!

http://hernameisnoraamira.blogspot.com/2011/11/prsent-for-mum.html

kalu nak keterangan lanjut, contact je kat blog okie! :)

oya said...

lya: bole thn la

oya said...

cindir-rela : okie dookie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails